Hej

Idag har varit en trevlig dag. Jag har utfört ett uppdrag (jag klättrade i träd med Nike) och varit på Zoo. Alltså inte Zoo ZOO utan en... pjäs? nej.. Det var ingen pjäs. Man fick ta på sig en stor (i alla fall för mig stor) vit dräckt och sedan adopterade man en kackerlacka. Min tyckte om att festa och glänsande saker. Fast den låg stilla hela tiden vilket var bra för annars hade jag blivit jätterädd, vilket jag redan var.

Jag kan inte förklara vad det var för något för.. det går inte. Men man fick höra sin kackerlacka prata (min sade saker som: det är varmt men jag vill ändå att du håller mig nära, jag tänker att jag sitter vid havet, vi är lika fast du har inte lika många ben, jag fryser, släpp mig aldrig, ibland tänker jag att jag har en själ och massa andra saker) den var snäll. Nu är den min kompis.

Jag måste sluta nu, för jag borde plugga och sova. Läser förresten "Tänk om det där var jag" just nu. Huvudpersonen heter Agnes. Lite connection.

20.12 (Agnäs härmar Såfia jajjamensan!)

Hej!
Såg New Moon idag tillsammans med Ellen, Torun, Linn, Sofia, Jenny, Georgia och Astrid. Jag vill verkligen inte vara en twilightidiot men jag förstår inte hur jag skall kunna låta bli? Okej, det där lät idiotiskt. Men på riktigt..

Filmen var i alla fall enligt min åsikt väldigt bra. Bättre än twilight. Men nu måste jag plugga svenska. Fy fanken vilket onödigt inlägg ;)Och så bjuder vi lite på oss själva :)

/Agnes

(Spotify räddade mig lite idag vid min läxläsning, bara så att ni vet)

God eftermiddag.Jag kollade igenom gamla bilder på datorn och hittade denhär, jag menar det är inte en så fin bild men kolla kolla kolla på mina fräknar! Jag vill ha tillbaka dem! :/

Ny blogg!

Är äntligen klar med min bloggdesign! Den blev inte så bra och välgjord men jag orkar inte hålla på mer med den! Jag tänkte börja med att ladda upp lite (oredigerade) bilder från London!Jag gillade mest de svarta telefonkioskerna. De påminde mig om Dödsätarna.Vid ingången till trolldomsministeriet.Jag när jag var på väg till Hogwartsexpressen.Stället där man går in till Diagongränden (på riktigt heter den Ledenhall market eller något sådant), läckande kitteln ligger också här.

Läckande kitteln

Alice utanför Läckande kitteln. Eller en utav de läckande kittlarna, det finns två olika i filmerna.

Det där var alla London-Harry Potter grejer vi gjorde så det får räcka sålänge :) Kanske laddar upp fler bilder från resan senare, vi får se.

/Agnes

RSS 2.0