Now my heart is full.

Så var tågbiljetterna till Peace and Love bokade.. Och snart är det sommarlov och jag vet inte riktigt hur allt känns. För jag vill inte riktigt att niorna skall sluta :/ Och jag vill inte börja nian. För det känns som att allt kommer närmare, allt som är så mycket större än det jag upplevt hittills. Det känns som att det kommer åkande jättefort, och jag kan inte göra något för att stoppa det, jag vet inte ens om jag vill stoppa det.
För på något sätt är det såhär:
"There's so much more to see
I don't believe this is how the world should be"
Amy MacDonald - Footballers Wife


men jag känner mig så liten.
för det är skrämmande att släppa taget om allt
jag vet inte vem jag kommer att bli, var jag kommer att finnas, om jag kommer att finnas...
jag undrar om jag ens kommer att känna igen mig själv

fast jag hoppas att jag blir lycklig. det är egentligen allt.

We won't run, we can fight.

























Så. Där kom de.

Jag var på min kusins bröllop i helgen. Det var vid en herrgård och, tja, himlen var väldigt fin. Så jag kanske laddar upp lite bilder på det också. Någon gång.

Amy Macdonald - A wish for something more.

Jag kom på häromdagen att jag inte vill att ni skall tro att jag själv har kommit på mitt bloggnamn. Det kommer egentligen från en låt med Amy Macdonald som jag brukade lyssna mycket på förut. Här är den:


Kram.

P.s Snart kommer fler bilder på himlen.. D.s

Your dreams are so quiet, don't you need them anymore?

Jag hade egentligen tänkt börja klaga över hur tråkiga saker jag lägger upp här, men jag ångrade mig, för jag tror inte precis att det skulle göra det roligare.
Nåja, igår var jag med Klara. Vi var nere på stan, och Göteborgsvarvet gav oss massor av problem, så vi var tvungna att gå en massa, vilket i sin tur ledde till att vi fick ont i fötterna. Men jag lyckades i alla fall köpa ett par strumpbyxor, en klänning, en glass (smask!), soundtracket till Stolthet och Fördom (yesyesyes!) och en present till Alicebrallis (min lillasyster). Och sedan lade jag undan en klänning på Emmaus också. Som jag kanske skall hämta ut idag. Fast jag har inte bestämt mig för om jag vill ha den eller inte.

Förresten så laddar jag nog upp lite mer tråkbilder på himlen snart. Stackars er!
Kram!


-

Kom precis (eller, nja,  det är nog inte så precis längre utan snarare för lite över en timme sedan) hem från min fiollektion, och jag är helt slut. Har spelat i ungefär två timmar, och.. jag vet inte. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu. Ungefär så känns det.

Jag har lite bilder från landet där jag spenderat långhelgen tillsammans med pappa, vi får se om jag laddar upp något därifrån.. Fast det är mest bilder på himlen. Och det är ju inte så kul.
Kram.

Himlen









tomhet


No one's laughing at God when they see the one they love hand in hand with someone else and they hope that they're mistaken
















Ibland gör det mig ledsen att säga hej då till himlen i skymningen
innan den slocknar.
Jag har svårt att slita min blick från den.
Men sedan tänker jag "jag litar på dig himlen. jag litar på att du kommer vakna innan mig på morgonen, och väcka mig tyst och stilla bara genom att försiktigt låta morgonljuset sila in genom mina fönster."

Den bra kameran hade inget batteri, så det blev ganska brusigt på husen.. Men jag tänkte att ni kanske förstår ändå. Hur fin himlen är.

Imaginary picnic


I think I was blind before I met you.


Sofia Ajram (flickr)



Erin Tyler (etsy)

Lite länkar (som jag antagligen laddat upp förut):
Sabrina Ward Harrison, (konst)
Courtney Brims, (konst)
People Tree, har ekologiska och rättvisemärkta kläder!
Katja Meyer, (fotografier)
Smith Elliot, (fotografier) det finns en länk på förstasidan där det står Dammash State Hospital. Om ni vill läsa läskiga historier om ett gammalt sjukhus, och se bilder därifrån tycker jag att ni skall klicka på den.

Förresten skulle jag vilja säga att Spencer Tweedy har en underbart härlig blogg, och verkar som en underbart härlig person! Och lik Ackepacke är han också :)

He stumbled into faith and thought, god, this is all there is.

Sitter och skriver på min novell till svenskan i skolan. Det går helt okej faktiskt. Otippat bra. Jag skulle bara vilja visa en spellista som jag gjorde på spotify alldeles nyligen, med låtar från filmsoundtrack. Det är inte riktigt någon bra ordning på låtarna, men jag hoppas att det går bra ändå..

Spellistan!




och några bilder från en väldigt härlig och läskig och dimmig dag på landet för ett par somrar sedan. fast bilderna gör inte det där vädret rättvisa! de passar i alla fall bra när man lyssnar på introt till The silence of the lambs (finns på spellistan :)), vilken jag inte har  sett, men jag tror att den är jättejätte läskig! I alla fall om man skall lita på vad ens föräldrar säger.

Hejsvejs!

RSS 2.0