Gott nytt år!

Känns som att jag nog redan borde ha skrivit en sån här gott-nytt-år-textsak, men jag har inte varit så bloggsugen alls på senaste tiden! :( Tråkigt nog.

I alla fall, jag har sett himla många bra filmer den senaste tiden, här är några av dem:

Where the wild things are:




Den här filmen önskade jag mig (och fick) i julklapp efter att ha sett den på bio och tyckt att den var helt underbar! Egentligen är den väldigt hemsk, men samtidigt fylls man av ett sånt där himla härligt, barnsligt glädjerus när man sett den!

"I could eat you up I love you so much"

The Chronicels of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader:







Den här filmen såg jag på juldagen med familjen. Alla bra filmer ger mig en härlig känsla när jag sett klart dem, även om de är sorgliga, och den här filmen var verkligen sådan! Man blir helt glad liksom. Speciellt när man kommer ut från biografen och det snöar på utomhus, det får en att tänka på bilden ovan när Lucy trollar fram snö :)

Fame:






Åh, I like :) Fame är så himla sprudlande! Det där är ett knäppt ord, men jag kunde inte komma på något bättre :) Vad jag menade var i alla fall att den har massor av härliga och ohärliga känslor i sig som sprudlar genom hela filmen, och slutscenen är så... mäktig att man blir helt fjantig. Den här filmen är bra.

RSS 2.0