-

Skrev det här för några dagar sedan då jag inte orkade sitta vid datorn och skriva. Förlåt att det är lite snett, jag förstår mig inte riktigt på mormors skanner, hoppas att ni kan läsa det ändå:Jullov!

Och äntligen är det ju då jullov! Och solen lyser så att hela världen blir guldig och jag håller på förfullt med mina julklappsbestyr. Och igår var det skolavslutning. Om jag får säga vad jag tycker så sjöng och spelade Alice och Fanny vackrast på hela kvällen. Det var jättefint! Verkligen!

Hela dagen har jag fixat med min julkapp till Acke samt den julklapp alla (de flesta i alla fall) mina kompisar kommer få en likadan. Fast sedan kommer alla att få en present till. Oj vad krångligt allt blev! Jag förklarar såhär istället: Alla (de flesta av) mina kompisar kommer att få en julklapp som är likadan som alla andras men så kommer de (ni) att få en till som liksom är unik. Detta har jag säkert redan berättat för alla, fast strunt samma!

Till Sofia: Jag kom på att du sade att du ville låna The History of Love av mig, jag försökte komma på vilken det var när vi satt i bamba.. Vet inte om du minns :)

Vi slutar med en del av en dikt, här hittar du videon där hela är med:
There's nothing more beautiful than the way the ocean refuses to stop kissing the shoreline no matter how many times it's sent away.

God Jul om vi inte ses :)
/Agnes

´

I can never read all the books I want; I can never be all the people I want and live the lives I want. I can never train myself in all the skills I want. And why do I want to? I want to live and feel all the shades, tones, and variations of mental and physical experience possible in life. And I am horribly limited.
~Sylvia Plath~

RSS 2.0