I cry at the thought of being alone and then I wonder how long it will take til I'm home again.

ibland undrar jag hur lång tid jag har kvar att vara den jag är nu. allting ändras och försvinner, om ett år finns inte en enda av mina celler kvar i min kropp längre. blir jag en annan person då? eller blir jag mig själv, bara inte riktigt likadan? jag vill vara likadan. jag vill inte att allt förändras. jag vill att allt ska vara som det var förut.

Titeln: Lily Allen - Chinese

I don't know where I am I don't know where I've been But I know where I want to go

Jag har varit förskräckligt dålig på att uppdatera här. Verkligen förskräckligt, förskräckligt dålig. Jag skyller allt på sommarlovet och på att jag sovit hos Nike för många nätter i rad. Fast det har varit väldigt roligt.

Jag vet inte heller hur mycket uppdaterat det kommer bli under resten av sommaren, men jag lovarlovarlovar att jag skall försöka slänga in ett snabbt hej någon gång :)

Hoppas att alla har en toppenfin sommar! Kram (ush min blogg börjar likna en fjortisblogg, det måste jag verkligen ändra på!)

home sweet home..

Firar hemkomsten från ett myggigt Norrland med ett glas hemgjord flädersaft, mums! När jag kom hem hittade jag ett toppenfint vykort från Fanny i brevlådan, sådana saker gör mig så glad!

Nu ska jag äta lite gammal pizza och sedan träffa Sofpof (sofia). Kram!

RSS 2.0