Jag borde göra läxan.

Idag på rasten ville jag gå ut i snöyran. Det var det dock ingen annan som ville. Jag tog i alla fall en promenad bort till masthuggskyrkan och sedan tillbaka till trapporna jag och Morgan gick efter teaterlektionerna ibland. Idag såg de ut som i Narnia ungefär. Och det kändes så, för det var nästan inget folk ute. Jag hade velat ha en kamera med mig, för att dokumentera. Och så önskar jag att Morgan varit där ändå. För jag saknar teaterlektionerna. Och teatermänniskorna.

Chineese - capital childrens choir.(Här kan du se den Sofia :))

Nej, jag längtar inte tills jag dör.

"Jag har låtsats att jag pratat med dig enda sedan jag dog", sade han. "Jag har önskat att jag kunde och jag har önskat så mycket. Önskat att jag kunnat ta mig ut, jag och alla dom andra döda, för det här är ett fruktansvärt ställe, Lyra, det är hopplöst, det finns inte längre något som förändras när man är död, och de där fågelsakerna... Vet du vad dom gör? Dom väntar tills man vilar sig - det går aldrig att sova ordentligt, man lixom slumrar bara - och så dyker dom upp tyst och stilla brevid en och viskar alla dom dåliga sakerna man nånsin gjorde när man levde, så att man aldrig får glömma dom. Dom känner till allt det värsta om en. Dom vet hur dom ska göra för att man ska känna sig hemsk och få en att tänka på alla dom dumma och dåliga saker man nånsin har gjort. Och alla dom giriga och elaka tankar man nånsin har haft, dom vet allt om en, och dom skämmer ut en och får en att må illa över vem man är... Och man blir aldrig fri från dom".

Roger pratar med Lyra, sidan 302
Bärnstenskikaren - Philip Pullman

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Skänk pengar till Haiti:

Unicef

Röda Korset

Läkare utan gränser

tack.

alla bilder via Unicef (flickr)

Jan. 23, 2010

Let's do what gollum tells us, just leave now, and never come back.

Untitled by Laurence,.


Här vill jag bo när jag blir stor.


21:38

Jag vill se den här filmen.

En bit av mitt hjärta.

Jag skulle vilja prova en ny sak här. Då och då (ungefär varje gång jag får lust att skriva ett inlägg) skall jag ge bort delar av mitt hjärta till folk, saker, händelser med mera. Allt mellan himmel och jord, men bara sådant som jag tycker skulle vara värt ett hjärta. Den första delen skulle jag vilja ge till:

Minnen. För att det ibland känns som att det är det enda som finns kvar.

Ps. När jag skrev "Då och då (ungefär varje gång jag får lust att skriva ett inlägg) skall jag ge bort delar av mitt hjärta" började mitt hjärta dunka, nästan som att det trodde att jag skulle splittra det. Till mitt hjärta: Jag kommer aldrig att splittra dig. Du är det bästa jag har. Ds.

Alice i underlandet, konst & länkar

*Har hittat konstnären som gjort den fina bilden nedan. Du hittar henne här http://www.hilarypecis.com/

Jag som annars inte är så intresserad av smink fastnade för detta paket med ögonskugga och läppglans. Det fina är att alla färger har olika namn, till exempel Queen, Alice, mushroom, White Rabbit, med mera. Så här ser den ut:

Jag har också hittat tre konstnärer som alla gör väldigt fina saker.

Sanne van Winden:Courtney Brims:Den tredje har jag tappat bort namn och hemsida till! Åh nej! Här är i alla fall ett av hennes/hans verk:

Sedan tycker jag också att ni borde kolla de här länkarna, bara för det är vackert.

Sabrina Ward Harrison <-- Denna video får mig att gråta. Varning för att den sätts på automatiskt, så ha inte jättehög volym på datorn :)

Katja Mayer <-- Otroligt vackra bilder.

Smith Eliot
<-- Också otroligt vackra bilder. Nästan vackrare än föregående.

Hejdå! Nu ska jag baka bröd, något jag nog aldrig gjort förut, utom tillsammans med mamma.

RSS 2.0